تفاوت بین POE injector و POE Splitter چیست؟

تفاوت بین POE injector و POE Splitter چیست؟
حتما تا به حال اسم این دو دستگاه را شنیده اید و شاید هم موقع خرید و یا انتخاب هر یک از آنها دچار اشتباه شده باشید دراین مقاله سعی داریم بعد از توضیح کامل هر یک از این دستگاهها به مثالهای کاربردی آنها بپردازیم تا مفهوم این 2 عبارت یعنی POE Splitter و POE I

قبل از هرچیز توضیح مختصری راجع به به POE برای کسانی که شاید تا الان اسمش را هم نشنیده باشند بدهیم .

تفاوت بین POE injector و POE Splitter چیست؟

POE چیست؟

POE همانطور که از اسمش پیداست مخفف عبارت Power Over Ethernet یعنی تغذیه برق از طریق بستر شبکه (اترنت) می باشد. در حال حاضر تکنولوژی های مختلفنی برای رساندن برق از بستر اترنت وجود دارد.

اما دو تا از آنها که تحت استاندارد 802.3  نیز می باشند عبارتند از Alternative A و Alternative B .

در Alternative B مسیر انتقال برق و شبکه از هم جدا میشوند و امکان عیب یابی مشکلات در آینده را راحت تر می کنند. در یک کابل twisted Pair  زوج سیم های 4و5 ولتاژ مثبت و زوج سیم های 7و8 ولتاژ منفی را عبور می دهد.

اما در Alternative A برق و شبکه همگی از یک مسیر و مثل یک دیتا با ولتاژ یکسان عبور میکنند(مشابه تکنولوژی که در انتقال برق میکروفن ها استفاده می شود.) برای سرعت های 10 و 100  از دو زوج سیم استفاده می شود ولی درسرعت های 1000 از تمامی 4 زوج سیم استفاده می شود.

در صورت که نیاز به مشاوره در زمینه تلفن سانترال و یا دوربین مدار بسته دارید لطفا با شمارهای 02188354375 و یا 09121988790 تماس بفرمایید.

استاندارد های POE
1.    استاندارد IEEE 802.3af – 2003 برای انتقال برق تا حداکثر توان 15.4W
2.    استاندارد IEEE 802.3at – 2009 که به آن POE+ نیز گفته می شود برای انتقال برق تا حداکثر توان 25.5W
در حال حاضر استاندارد IEEE روی راهکارهایی کار میکند که میزان توان عبوری POE را افزایش دهد و به زودی  استانداردهای  802.3bt type3 برای انتقال 55W و  802.3bt type4 برای انتقال90-100W را عرضه خواهد کرد.

برای مطالعه بیشتر میتوانید به مقاله “POE  چیست” مراجعه کنید

POE Splitter

POE Splitter

دستگاه کوچکی می باشد که برق و سیگنال دیتا را از کابل شبکه دارای POE جدا میکند.

با استفاده از این دستگاه می توان قابلیت تغذیه به صورت POE را به تجهیزات شبکه ی فاقد این قابلیت اضافه نمود(نظیر IP-Camera  یا Access Point یا IP-Phone های بدون POE.)

برای مثال در محل نصب دوربین تحت شبکهPOE Splitter  به کابل شبکه که از پورت POE می آید متصل شده و پس از جدا سازی برق و دیتا در خروجی به پورت برق و LAN دوربین وصل می شود.

مطابق شکل زیر اکسس پوینت ZyXEL ZyAIR G-1000  فاقد قابلیت POE می باشد و برای همین موضوع از یک POE Splitter D-Link DWL-P50 برای جدا سازی برق و شبکه از کابل حاوی  POE  استفاده شده است.

مزیت استفاده از POE Splitter  در چنین وضعیت هایی این است که نیاز به تامین کابل برق و آداپتور لازم کنار دستگاههای بدون قابلیت POE نیست و همچنین میتوان این دستگاهها که از تکنولوژی قدیمی تری برخوردار هستند را همچنان در شبکه استفاده نمود و هزینه ی خرید دستگاه با قابلیت POE را حذف نمود.

POE Injector

همانطور که از اسم این دستگاه مشخص است وظیفه آن افزود برق به اترنت می باشد نمونه پر کاربرد این دستگاه برای رادیو های وایرلس می باشد و معمولا یکی از آنها را داخل جعبه ی این رادیو های وایرلس میتوانید پیدا کنید.

چرا که رادیو های وایرلس معمولا ورودی برق به صورت مجزا ندارند و باید حتما به صورت POE تامین برق شوند و اصلا رساندن برق تا ارتفاع 40 متری دکل به صورت مجزای شبکه کار غیر منطقی به نظر می رسد و ممکن است خطرناک نیز باشد.

علاوه براین از POE Injector برای Access Point ها و IP-Phone  هایی استفاده می کنیم که قابلیت POE دارند ولی سوئیچ ما POE Support نمی باشد.

..
ارسال نظر
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد