سوئیچ PoE چیست و چه تاثیری بر کاهش هزینه ها دارد؟
به طور کلی کار سوئیچ، ایجاد شبکه یکپارچه و مدیریت دستگاههای مختلف در ادارات، مجتمعها، دانشگاهها، بیمارستانها و… میباشد. سوئیچ شبکه انواع مختلفی دارد که برای کاربردها و مصارف مختلف استفاده شده و بر اساس دسته بندی زیر تقسیم میشود:
در صورت که نیاز به مشاوره و خرید یا نصب در زمینه تلفن سانترال و یا دوربین مدار بسته و یا شبکه را دارید لطفا با شمارهای 02188354375 و یا 09121988790 تماس بفرمایید.
- کاربرد: از نظر کاربری، به سوئیچ SOHO (خانگی و اداری کوچک)، سازمانی و سوئیچ صنعتی تقسیم میگردند.
- تنظیمات: سوئیچ ها بر اساس میزان مدیریت و قابلیت تغییر تنظیمات، به سوئیچ مدیریتی، غیر مدیریتی و هوشمند (مانند سری سوئیچهای وب اسمارت دی لینک) دسته بندی میشوند.
- سرعت انتقال اطلاعات: سوئیچ ها با سه سرعت ۱۰/۱۰۰ (اترنت)، ۱۰/۱۰۰/۱۰۰۰ (گیگابیت) و ۱۰/۱۰۰/۱۰۰۰/۱۰۰۰۰ (۱۰G) در بازار موجود هستند.
- انتقال برق: سوئیچها بر اساس توانایی انتقال برق از طریق کابل شبکه، به دو حالت سوئیچ PoE و Non PoE نام گذاری میشوند.
- تعداد پورت: با توجه به تعداد دستگاههایی که قرار است داخل شبکه قرار گیرند و به سوئیچ متصل شوند، به تعداد پورت متفاوت نیاز خواهید داشت. تعداد پورت سوئیچها از چهار پورت به بالا بوده و باید با توجه به نیاز خود سوئیچ شبکه مدنظرتان را خریداری نمائید.
سوئیچ PoE ، راه حلی موثر برای مدیران شبکه
یکی از راه حلهای موثر بر کاهش هزینهها و افزایش سرعت سیستم، استفاده از PoE Switch میباشد. اما سوئیچ PoE چیست و چه مزایایی دارد؟
PoE مخفف کلمه Power Over Ethernet بوده و به سوئیچهایی گفته میشود که توانایی تامین برق دستگاههای متصل را، بدون نیاز به آداپتور یا کابل مجزا دارند. این نوع سوئیچ ها یک منبع تغذیه داشته و به صورت همزمان برق و دیتا (اطلاعات) را از طریق پورت لن (RJ-45) به دستگاههای متصل انتقال میدهند.
در نتیجه دستگاههای مختلف، برق مورد نیاز خود را به وسیله کابل شبکه از سوئیچ PoE تامین کرده و دیگر نیازی به کابل کشی مجزا و یا استفاده از آداپتور جداگانه ندارند. همین نکته سبب کاهش قابل توجه هزینهها، افزایش ایمنی و سهولت طراحی شبکه میگردد. در ادامه برخی از کاربردهای سوئیچ PoE را ذکر میکنیم:
- دوربین مدار بسته: امروزه تجهیزات نظارت تصویری، بیش ترین استفاده از این سوئیچ را به خود اختصاص دادهاند.
- تلفن تحت شبکه: تلفنهای ویپ میتوانند برق خود را از طریق سوئیچ PoE تأمین کنند .
- رادیو وایرلسها: به دلیل اینکه اکسس پوینتها معمولا در ارتفاع قرار میگیرند، برای راحتی نصب و اجرا، از این نوع سوئیچ استفاده میشود.
توجه داشته باشید برای استفاده از قابلیت PoE سوییچ شبکه، دستگاهها نیز باید قابلیت پی او ای را داشته باشند.
\
سوئیچ شبکه PoE در مواقع اضطراری میتواند به UPS (برق اضطراری) وصل شود تا در صورت قطعی برق، خللی بر روی کار دستگاههای متصل به آن، ایجاد نشود. پس با خیال راحت میتوانید به سیستم PoE خود اعتماد کرده و بیدغدغه به کارتان برسید.
همچنین در سوئیچ PoE هوشمند (مدیریتی)، میزان مصرف دستگاههای متصل هر لحظه کنترل شده و جریان برق، بر اساس نیاز آنها تامین میشود تا ریالی هزینه اضافی متحمل نشوید.
یکی دیگر از قابلیتهای مهم سوئیچ PoE حداکثر میزان توان دستگاه یا همان Power Budget میباشد. ماکسیمم توان کلی دستگاه بر میزان توان هر پورت (مقداری که سوئیچ شبکه به هر پورت برق میدهد) اثر میگذارد، بنابراین باید هنگام خرید سوئیچ شبکه به میزان نیاز و تعداد دستگاههای خود توجه کنید.