پردازنده‌های AMD Ryzen 8000 کابوس اینتل در نسل جدید خواهند بود

پردازنده‌های AMD Ryzen 8000 کابوس اینتل در نسل جدید خواهند بود
اولین بنچمارک‌های منتسب‌به Ryzen 8000، از پیشرفت قابل‌توجه پردازنده‌های جدید AMD خبر می‌دهند.

پردازنده های AMD جزو بهترین‌های بازار هستند، اما تیم قرمز در تلاش است نسل جدید را با محصولاتی قدرتمندتر شروع کند. بنچمارک‌های مقدماتی نشان می‌دهند عملکرد پردازنده‌های مبتنی‌بر ریزمعماری ذن ۵ (Zen 5) تا ۳۰ درصد بهبود پیدا می‌کند. با فرض دقیق‌بودن بنچمارک‌ها، قرار است شاهد یکی از بزرگ‌ترین پیشرفت‌های AMD در سال‌های اخیر باشیم.

در صورت که نیاز به مشاوره و خرید یا نصب در زمینه تلفن سانترال و یا دوربین مدار بسته و یا سوئیچ شبکه را دارید لطفا با شمارهای 02188354375 و یا 09121988790 تماس بفرمایید.

 

کانال یوتیوب ردگیمینگ‌تک به‌نقل از یک منبع قابل‌ اعتماد می‌گوید پردازنده‌های رایزن ۸۰۰۰ حداقل تا یک سال دیگر از راه نخواهند رسید.

مدل ۱۶ هسته‌ای پردازنده‌های جدید AMD در آزمون چند تردی Cinebench R23 امتیاز میانگین تقریبا ۴۹٬۰۰۰ را کسب کرده است. Ryzen 9 7950X در همین آزمون امتیاز تقریباً ۳۸٬۰۰۰ را کسب می‌کند. ازطرفی مدل ۱۲ هسته‌ای پردازنده‌های رایزن ۸۰۰۰ امتیاز ۳۶٬۰۰۰ را کسب کرده که کمی بالاتر از امتیاز پردازنده‌ی گیمینگ پرقدرت Ryzen 9 7950X3D است.

بنچمارک فاش شده AMD Ryzen 8000 غیررسمی

اگر امتیازها واقعی باشند، Zen 5 بزرگ‌ترین پیشرفت نسلی تاریخ معماری Zen را تجربه می‌کند. میزان پیشرفت از Zen 2 به Zen 3 بسیار چشمگیر بود و ظاهراً قرار است پیشرفت چشمگیر‌تری را با مهاجرت از Zen 4 به Zen 5 ببینیم.

پردازنده‌های جدید ای ام دی در عملکرد تک تردی نیز بهتر از قبل شده‌اند، اما تفاوت عملکرد تک تردی به اندازه‌ی چند تردی به‌چشم نمی‌آید. بر اساس ادعای ردگیمینگ‌تک، IPC(دستورالعمل بر سیکل کلاک) پردازنده‌های جدید تا ۲۵ درصد بهبود می‌یابد. این یعنی پردازنده‌های نسل جدید با فرض ثابت‌بودن سرعت کلاک ۲۵ درصد قدرت بیشتر ارائه می‌دهند.

 
 

کانال یوتیوب ردگیمینگ‌تک می‌گوید فرکانس پردازشی تراشه‌های Zen 5 قرار نیست به‌مقدار قابل‌توجهی بیشتر از Zen 4 باشد. در بهترین حالت، شاهد پیشرفت ۲۰۰ مگاهرتزی خواهیم بود. این گفته برای تعداد هسته هم صدق می‌کند؛ چون همچنان انتظار می‌رود که قوی‌ترین پردازنده‌ی Zen 5 مثل نسل فعلی ۱۶ هسته داشته باشد.

رویکرد AMD در قبال تعداد هسته‌ها، با اینتل تفاوت دارد. اینتل در نسل‌های اخیر تعداد هسته‌ی پردازنده‌های پرچمدارش را افزایش داده است. فعلاً مشخص نیست که شرایط برای پردازنده‌های نسل ۱۴ میتیور لیک چگونه پیش می‌رود.

..
ارسال نظر
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد