قابلیت ییلد فارمینگ به نوبیتکس اضافه شد؛ راه دیگری برای درآمدزایی در بازار رمزارزها

قابلیت ییلد فارمینگ به نوبیتکس اضافه شد؛ راه دیگری برای درآمدزایی در بازار رمزارزها
قابلیت ییلد فارمینگ به نوبیتکس اضافه شد، کاربران ایرانی می‌توانند از طریق قفل کردن دارایی خود در پلتفرم‌های دیفای پاداش کسب کنند.

صنعت نوپای بلاکچین، حالا دارد جای خود را به مرور و بیش از پیش در امور مالی باز می‌کند. امور مالی غیرمتمرکز چنان جذابیت‌هایی دارد که میلیون‌ها کاربر و ده‌ها شرکت بزرگ در دنیا، به سرمایه‌گذاری در آن روی آورده‌اند. در صنعت مالی متمرکز، نهادی مرکزی برای کنترل امور، سرمایه‌گذاری، جذب سرمایه، پرداخت وام و... تعیین شده است، اما در دنیای غیرمتمرکز، همه این امور از سوی کاربران و نودهای شبکه صورت می‌گیرد.

 

در صورت که نیاز به مشاوره و خرید یا نصب در زمینه تلفن سانترال و یا دوربین مدار بسته و یا سوئیچ شبکه را دارید لطفا با شمارهای 02188354375 و یا 09121988790 تماس بفرمایید.

 

ییلد فارمینگ فرایندی است که در آن، کاربران با دارایی‌های رمز ارزی خود، در پروژه‌های دیفای یا همان امور مالی غیر متمرکز مشارکت می‌کنند و از این طریق، پاداش دریافت می‌کنند.

ییلد فارمنیگ نوبیتکس؛ عضو تازه نوبیفای

ییلدفارمینگ در نوبیتکس زیرمجموعه‌ای از محصول نوبیفای است. نوبیفای سرویسی است که کاربران نوبیتکس می‌توانند با سپردن دارایی‌های رمزارزی خود در آن، پاداش به دست بیاورند. استخر مشارکت، استیکینگ و ییلد فارمینگ بخش‌های مختلف نوبیفای هستند و با توسعه نوبیفای، کاربران هلدر می‌توانند دارایی رمزارزی خود را علاوه بر استیکینگ و دریافت پاداش، در پروتکل‌های ییلد فارمینگ نیز قفل کنند و پاداش بگیرند.

عملیات ییلد فارمینگ در نوبیتکس تا حدود زیادی مشابه استیکینگ است، با این تفاوت که فرآیند دریافت پاداش از استیکینگ فقط برای رمزارزهایی ممکن است که از مکانیزم اجماع اثبات سهام استفاده می‌کنند، اما در ییلد فارمینگ این امکان برای رمزارزهای دیگر هم فراهم است. به این ترتیب کاربر می‌تواند بدون نیاز به درگیر شدن با پیچیدگی‌ها و ملزومات ییلد فارمینگ در پلتفرم‌های دیفای و با استفاده از یک بستر یکپارچه، در ییلد فارمینگ رمزارزهای مختلف مشارکت کند.

فارمینگ نوبیتکس

نحوه مشارکت در طرح‌های ییلد فارمینگ

برای شروع ییلد فارمینگ در نوبیتکس، کاربران باید از طریق منوی نوبیفای به پلتفرم ییلد فارمینگ نوبیتکس مراجعه کرده و طرح و رمزارز موردنظر خود را انتخاب کند. مرحله بعدی، ثبت درخواست برای مشارکت در طرح مورد نظر است. باید توجه داشت که ثبت درخواست برای هر کدام از طرح‌ها، بازه زمانی خاصی دارد و خارج از آن بازه امکان درخواست وجود ندارد.

بعد از ثبت درخواست، دارایی بلافاصله قفل می‌شود و کاربر تا پایان دوره طرح نمی‌تواند رمزارز را برداشت کند. پاداش طرح تا ۲۴ ساعت پس از پایان طرح به کیف پول کاربر واریز می‌شود. در ادامه، تمام این مراحل با جزئیات بیشتر توضیح داده خواهد شد.

ارز‌های دیجیتال دارای قابلیت ییلد فارمینگ در نوبیتکس

در حال حاضر، امکان استفاده از قابلیت ییلدفارمینگ برای رمزارز تتر در نوبیتکس فراهم است و کاربران می‌توانند در طرح یک ماهه ییلد فارمینگ تتر مشارکت کنند. به تدریج این قابلیت برای رمزارزهای دیگر هم فعال خواهد شد. بعد از اتمام زمان طرح و طی شدن بازه آزادسازی، پاداش تعلق‌گرفته به کاربر حداکثر تا یک روز بعد به کیف پول او واریز می‌شود.

هر طرح از تاریخ مشخصی شروع می‌شود و مهلت ثبت درخواست برای شرکت در آن طرح، از ۳ روز پیش از تاریخ آغازِ طرح شروع می‌شود. بدیهی است که پس از آغاز هر طرح، امکان ثبت درخواست برای شرکت در آن طرح وجود نخواهد داشت. همچنین درخواست شرکت در یک طرح تنها در صورتی پذیرفته خواهد شد که ظرفیت طرح موردنظر تکمیل نشده باشد.

آنچه باید از ییلد فارمینگ دانست

به‌طور خلاصه، پروتکل‌های ییلد فارمینگ، ارائه‌دهندگان نقدینگی را تشویق می‌کنند تا دارایی‌های رمزنگاری خود را به‌طور موقت در یک استخر نقدینگی مبتنی بر قرارداد هوشمند به اشتراک بگذارند یا قفل کنند. این سرمایه، در پروژه‌های مختلف دیفای مثل وام‌دهی، مورد استفاده قرار می‌گیرد و در عمل افراد در این پروژه‌ها شریک می‌شوند.

این فرایند از طریق Dapp ها یا همان برنامه‌های کاربردی بر بستر بلاکچین صورت می‌گیرد و قراردادهای هوشمند در آنها اجرا می‌شوند.

در بسیاری از پروتکل‌های ییلد فارمینگ، توکن‌های حاکمیتی آن قرارداد، به‌عنوان پاداش به ییلدفارمرها ارائه می‌شود که این توکن‌ها در صرافی‌های متمرکز و غیرمتمرکز قابل معامله هستند. نرخ پاداش‌ها در ییلد فارمینگ با APR سنجیده می‌شود که مخفف عبارت Annual Percentage Rate به معنی نرخ پاداش سالانه است.

اولین کاربرد ییلد فارمینگ که به محبوبیت زیادی در دنیای دیفای رسید، در کامپاند بود. کامپاند که یک پلتفرم دیفای بر بستر اتریوم است، از ژوئن ۲۰۲۰ شروع به توزیع پاداشی در قالب توکن COPM بین کاربران خود کرد. این پاداش به کاربرانی تعلق می‌گرفت که نقدینگی خود را در اختیار پلتفرم قرار می‌دادند. به این ترتیب، عبارت ییلد فارمینگ متولد شد.

یکی دیگر از پروژه‌های دیفای که کاربران می‌توانند با مشارکت در آن از طریق پروتکل‌های ییلد فارمینگ پاداش دریافت کنند، پروژه‌های اعطای وام بر بستر بلاکچین است. به این ترتیب که وام‌دهندگان، دارایی خود را در Dapp ها به‌عنوان فرض در پلتفرم قرار می‌دهند تا در اختیار وام‌گیرندگان قرار گیرد و در ازای آن، پاداش دریافت می‌کنند. در حال حاضر پروتکل‌های وام‌دهی غیرمتمرکز متعددی مانند آوه، کامپوند و... بر بستر بلاکچین شکل گرفته‌اند.

بعضی از کاربران، با دانش تخصصی و شناسایی پلتفرم‌ها و پروتکل‌های بهتر دیفای، شخصا وارد این حوزه می‌شوند و در پروژ‌های غیرمتمرکز سرمایه‌گذاری می‌کنند؛ برخی نیز برای سهولت و اطمینان از سرمایه‌گذاری در پروتکل‌های بهتر، با استفاده از پلتفرم‌های تبادل رمزارز که پروژه‌ها را شناسایی می‌کنند، این اقدام را با واسطه صرافی‌های ارز دیجیتال انجام می‌دهند و در واقع کار شناسایی پروتکل‎های دیفای را به پلتفرم‌هایی مثل نوبیتکس می‌سپارند.

..
ارسال نظر
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد