بهترین گوشی های پوکو شیائومی
شیائومی یکی از محبوبترین برندهای گوشیهای هوشمند در جهان است که با ارائه مجموعهای از دستگاههای خاص، عملکرد بالا، طراحی عالی و قیمتهای مقرون به صرفه را با هم ترکیب میکند. خط تولید گوشیهای پوکو دقیقا شامل همین مجموعه خاص از گوشیهای شیائومی میشود که با ویژگیهای منحصر به فرد خود، حتی میتواند با بسیاری از گوشیهای پرچمدار برندهای دیگر رقابت کند.
ما در این مقاله تعدادی از بهترین گوشیهای پوکو شیائومی که در بازار ایران وجود دارند را بر اساس ویژگیها، مشخصات و ارزش خرید آنها بررسی میکنیم، بنابراین گوشی تازه معرفی شده پوکو F5 به دلیل اینکه هنوز وارد بازار ایران نشده، جایی در این لیست ندارد و بعدا در جایی دیگر به ویژگیهای آن خواهیم پرداخت.
بهترین گوشیهای پوکو شیائومی
در ابتدای عرضه گوشیهای پوکو توسط شیائومی، به نظر میرسید که هدف این شرکت ساخت گوشیهای دارای پردازنده قدرتمند اما با بدنه و صفحهنمایش اقتصادی بود تا بسیاری از کاربرانی که توان خرید گوشیهای پرچمدار را ندارند، بتوانند همان قدرت را در اجرای برنامهها و بازیها تجربه کنند. مسیری که با معرفی گوشی پوکوفون F1 شروع شد و با عرضه بسیاری از مدلهای گیمینگ و معمولی تا به امروز ادامه یافته است.
در ادامهی این مقاله با معرفی بهترین گوشیهای پوکو شیائومی در بازار ایرانهمراه زومیت باشید.
گوشی پوکو F4 GT شیائومی
«پوکو F4 GT» که جز بهترین گوشیهای گیمینگ شیائومی محسوب میشود، دارای پنلی شیشهای در پشت و جلو و فریمی آلومینیومی است که با ضخامت ۸/۵ میلیمتر و وزن ۲۱۰ گرم، گوشی چندان ظریفی نیست.
صفحهنمایش ۶/۶۷ اینچی آمولد با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل و نسبت تصویر ۲۰:۹ است، از ۱ میلیارد رنگ و فناوری HDR10 پلاس پشتیبانی میکند و حداکثر روشنایی آن ۸۰۰ نیت است. همچنین دارای نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتز و قدرت لمس فوقالعاده است که دقت کنترل را در مقایسه با صفحهنمایشهای معمولی تا ۱۰ برابر افزایش میدهد. صفحهنمایش این گوشی توسط پوشش گوریلا گلس ویکتوس محافظت میشود.
پوکو F4 GT مجهز به تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۱ بوده که اولین تراشه ۴ نانومتری کوالکام با نسل جدید CPU و GPU (پردازنده گرافیکی) است. این پردازنده شامل مجموعهای هشت هستهای با یک هسته Cortex-X2 با فرکانس ۳٫۰۰ گیگاهرتز، سه هسته Cortex-A710 با کلاک ۲٫۵۰ گیگاهرتز و چهار هسته Cortex-A510 با سرعت کلاک ۱٫۸۰ گیگاهرتز است. پردازنده گرافیکی Adreno 730 که از ویژگیهای ردیابی پرتو و سایه با نرخ متغیر پشتیبانی میکند، در این گوشی به عنوان قدرت اصلی در اجرای بازیهای سنگین تعبیه شده است. این گوشی همچنین با ۸ یا ۱۲ گیگابایت رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی UFS 3.1 عرضه میشود و هیچ اسلات کارت microSD برای افزایش حافظه داخلی وجود ندارد.
پوکو F4 GT دارای تنظیمات دوربین سهگانه در پنل پشتی است که از یک دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.9، PDAF و فلاش دوگانه LED، یک دوربین ۸ مگاپیکسلی فوق عریض با دیافراگم f/2.2 و میدان دید 120 درجه و یک دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4 تشکیل شده است. دوربین پشتی میتواند ویدیوهایی با کیفیت 4K و سرعت ۳۰ الی ۶۰ فریم بر ثانیه یا با کیفیت ۱۰۸۰p و سرعت ۳۰، ۶۰ و ۱۲۰ فریم بر ثانیه ضبط کند. همچنین از حالتهای عکاسی HDR و پانوراما نیز پشتیبانی میکند. دوربین سلفی که سنسوری ۲۰ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4 بوده، میتواند عکسهای بسیار با کیفیتی را در نور روز ثبت کند.
باتری این گوشی پرچمدارکش از نوع لیتیوم پلمیر غیر قابل تعویض با ظرفیت ۴۷۰۰ میلیآمپرساعت بوده و از استانداردهای PD3.0 و QC3 برای شارژ سریع تا ۱۲۰ وات پشتیبانی میکند که میتواند گوشی را از ۲ تا ۱۰۰ درصد تنها در مدت ۱۷ دقیقه شارژ کند. این گوشی همچنین از حالت تقویت شارژ نیز پشتیبانی کرده که میتواند در حین بازی بدون تأثیر بر عملکرد یا دما، گوشی را شارژ کند؛ البته این گوشی در حالت عادی نیز هنگام بازی داغ خواهد کرد.
متمایزترین ویژگی پوکو F4 GT، محرکهای بازشوی فیزیکی یا همان تریگرهای آن است که در سمت راست گوشی قرار گرفتهاند. این دکمهها در بازیهای تیراندازی و هدفگیری نسبت به کنترلرهای لمسی، تجربهای هیجانانگیزتر از بازی کردن را به کاربران خود انتقال میدهد. همچنین شما میتوانید با قابلیت پیشفرض Game Turbo، پایداری پردازنده، نرخ تازهسازی و بسیاری از عملکردهای دیگر گوشی را مشاهده کنید.
گوشی پوکو F4 شیائومی
«پوکو F4 شیائومی» یکی از گوشیهای محبوب پوکو است که دارای صفحه نمایش ۶/۶۷ اینچی آمولد با وضوح فولاچدی پلاس و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، HDR10+، Dolby Vision و پوشش گوریلا گلس ۵ است. این نمایشگر دارای یک سوراخ پانچ برای دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی در بخش بالایی خود بوده و از اسکنر اثر انگشت درون صفحهنمایش پشتیبانی میکند.
گوشی پوکو F4 از تراشه Snapdragon 870 5G بهره میبرد که پردازندهای هشت هستهای با سرعت کلاک ۳/۲ گیگاهرتز و پردازنده گرافیکی Adreno 650 است و گزینهای عالی برای انجام بازیهای سنگین یا اجرای چندین نرمافزار به صورت همزمان محسوب میشود. این پردازنده درست همان پردازنده استفاده شده در گوشی نسل قبلی یعنی پوکو F3 است. پوکو F4 دارای ۶ یا ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه ذخیره UFS 3.1 است. این گوشی با MIUI ۱۴.۲ عرضه شد که بر پایه اندروید ۱۲ بوده، البته لازم به ذکر است که رابط کاربری گوشیهای پوکو با سایر گوشیهای شیائومی تا حدودی متفاوت بوده و در برخی موارد نزدیک به اندروید خالص است.
این گوشی پرچمدارکش دارای دوربینی سهگانه در پنل پشتی است که شامل دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.8، دوربین ۸ مگاپیکسلی فوق عریض با دیافراگم f/2.2 و میدان دید ۱۱۹ درجه و دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4 است. دوربینهای پشتی از عکاسی HDR و پانوراما و فیلمبرداری 4K با سرعت ۳۰ یا ۶۰ فریم بر ثانیه پشتیبانی میکنند. دوربین سلفی نیز که در بالای نمایشگر قرار گرفته، دوربینی ۲۰ مگاپیکسلی با قبلیت فیلمبرداری فولاچدی بوده اما اکتفا به مشخصات روی کاغذ کار چندان درستی نیست. با توجه به تستهای انجامگرفته، دوربین جلوی این گوشی قادر است عکسهای خوبی را در موقعیتهای نوری مختلف ثبت کند و شاید استفاده از مگاپیکسل بالا در برخی گوشیها، تنها یک راه برای بازاریابی آن محصول باشد.
پوکو F4 باتری ۴۵۰۰ میلیآمپرساعتی دارد که از شارژ سریع ۶۷ وات از طریق پورت USB Type-C پشتیبانی میکند. به گفته این شرکت، پوکو F4 را میتوان در مدتزمان ۳۸ دقیقه به طور کامل شارژ کرد. این گوشی همچنین دارای بلندگوهای استریو، NFC، پورت مادون قرمز، Wi-Fi 6، بلوتوث 5.2، GPS و دو اسلات برای قرار دادن سیمکارتها است.